Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype
Regulatory information

Kommuniké från Northbaze Group AB (publ) extra bolagsstämma 2024

Regulatoriskt pressmeddelande 2024-10-16

Den 16 oktober 2024 hölls extra bolagsstämma i Northbaze Group AB (publ) och nedan följer en sammanfattning av de beslut som fattades:

  • Beslutades, i enlighet med valberedningens förslag, att styrelsearbetet sker oarvoderat fram till nästa stämma.
  • Beslutades att arvode ska utgå till revisor enligt godkänd räkning.
  • Beslutades om omval av styrelseledamöterna Håkan Larsson och Petter Burge. Beslutades om nyval av Oscar Otteborn och Max Donatello samt Per Berglund som suppleant. Christian Strömlid har avböjt omval på grund av tidsbrist.
  • Beslutades att för tiden fram till slutet av nästa årsstämma välja det registrerade revisionsbolaget Ernst & Young AB som revisor, som utsett den auktoriserade revisorn Per Modin som huvudansvarig revisor.
  • Stämman beslutade att bolagets valberedning för årsstämman 2025 ska utgöras av de 3 största aktieägarna per den 30 november 2024 och styrelsens ordförande samt antog instruktioner för valberedningen i enlighet med förslaget.
  • Beslutades om bemyndigande för styrelsen att besluta om emission av aktier, konvertibler eller teckningsoptioner, enligt framlagt förslag.

Protokoll fört vid stämman kommer att publiceras på Northbaze Groups hemsida www.northbazegroup.com under rubriken Investor Relations/Corporate Governance/Annual General Meeting/Extra Bolagsstämma 2024 senast 2024-10-30, där även övrigt material från extra bolagsstämman finns tillgängligt.